Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Historisk motorsport

Perfekt start på Klubløb sæsonen

Historisk 
20/04/09 

- på Padborg Park
I lørdags startede asfaltbane sæsonen 2009, det skete i forbindelse med klubløbet på Padborg Park, hvor alt bare forløb perfekt.
Der var stor tilmelding, afviklingen forløb planmæssigt, mange nye kørere og biler, ingen store uheld, spændende race og sidst men ikke mindst vejret mede MotorSport Sønderjylland.
 

Der deltog tre (fire) klasser ved sæsonens første klubløb med Youngtimer klassen som den klart største klasse, her var der hele 27 biler til start.
Classic Car klassen havde 8 deltagere, samt en enkelt Legends Cars racer, i Suzuki Swift Challenge var der ligeledes tilmeldt 8 biler.


Kenneth Vagtholm på vej mod sejren i Youngtimer klassens første løb.
(Foto: Motorsporten.dk)

Youngtimer klassen klassen var inddelt i tre underklasser, der dog alle var på banen samtidig, og dermed skabte et både broget bog spændende felt.
Porsche køreren Kenneth #85 Vagtholm tog sig at totalsejren i det første løb, mens det var #67 Thomas Nielsen der i sin BMW kørte sejren hjem i race to.


Thomas Nielsen tog sig af første pladsen i Youngtimer klassens andet løb.
(Foto: Motorsporten.dk)

Deltagerne i Classic Car klassen kørte hele tre løb, det første blev vundet af #96 Hans-Jørn Søgaard Andersen som en populær vinder i sin helt nybyggede Opel Ascona med automatgear!
Andet løb blev vundet af #64 Jørn Rasmussen i en MGB model, og igen i det tredie løb vandt Hans-Jørn Søgaard Andersen - et imponerende comeback efter 12 år på sidelinjen!


Det var en både stolt og tydeligt rørt Hans-Jørn Søgaard Andersen der modtog pokalerne for sine to første pladser.
(Foto: Motorsporten.dk)

I Suzuki Swift Challenge gjorde Nick Reimersø fra HP Racing rent bord, med både to pole positions og to sejre - dermed sikrede han sig den bedst tænkelige start på sæsonen.


Nick Reimersø besatte første pladsen i begge Suzuki Swift Challenge løbene.
(Foto: Motorsporten.dk)

Den fjerde og sidste klasse der var repræsenteret på Padborg Park var den nye Legends Cars, det var dog kun med en enkelt deltager, som derfor fik lov til at starte sammen men Classic Car Cup deltagerne. Dette fik dog ikke Ronnie Bodekær til at slække på tempoet, tværtimod den lille charmerende racer fik alt hvad den kunne trække, og han kom da også suverænt først over målstregen i alle tre løb.
Det skal nok blive festligt at se når der kommer et helt felt af de her 5/8 størrelse Hot Rod's på banen.


Ronnie Bodekær var eneste Legends Cars kører denne lørdag.
(Foto: Motorsporten.dk)

Med den tilslutning der var, og en entusiasme der blev lagt for dagen af både arrangører, officials samt ikke mindst deltagerne, er der ingen tvivl om at klubløb konceptet passer godt ind i det danske motorsportsprogram, og jeg er sikker på at denne løbsform nok bliver endnu større i løbet af sæsonen.

Det var da også en meget tilfreds formand for MotorSport Sønderjylland - Holger Møller-Nielsen - der efter arrangementet udstrålede stor tilfredshed med sæsonstarten, og med klubrace ideen som helhed.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
 • Nick Reimersø
 • HP Racing / Henrik Poulsen
 • Padborg Park
 • 18/04/09 - Padborg Park - Classic Car Cup
 • 18/04/09 - Padborg Park - Swift Challenge
 •  
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her