Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

American Le Mans Series

Uheldig weekend for Magnussen familien

ALMS 
20/04/09 

American Le Mans SeriesDet var uheld på uheld, da Jan og Kevin Magnussen i weekenden kørte løb i hhv. USA og Spanien. Jan Magnussen deltog i Corvettes sidste løb i GT1 klassen i den Amerikanske Le Mans Serie og sønnen Kevin Magnussen kørte de to første afdeling af Eurocup i Formel Renault 2.0.
 

For Jan Magnussen lignede det endnu en sejr i gaderne i Long Beach, men netop som Jan Magnussen skulle overtage bilen fra holdkammerat Johnny O’Connell fik Corvetten problemer med gearkassen og måtte udgå. Dermed nåede Jan Magnussen ikke at køre en eneste omgang i bilens sidste optræden på amerikansk jord. ”Det var ikke lige sådan vi havde regnet med at fejre sidste løb” sagde Jan Magnussen efter løbet. ”Men det er trods alt bedre, at det skete her end på Le Mans, som er vores næste og absolut sidste løb med GT1 bilen”.

Kevin Magnussen havde farten til at være med helt fremme, men et par fejl i kvalifikationen betød at Kevin startede nede i feltet. I begge løb var Kevin involveret i et par tætte dueller med nærkontakt til følge, hvilket betød at han måtte udgå og dermed ikke fik point på kontoen til kampen om mesterskabet..


Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Kevin Magnussen
  • 18/04/09 - Long Beach - ALMS
  • 19/04/09 - Circuit de Catalunya - FR 2000 EU
  •      ASETEK SIMSPORTS