Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ADAC GT Masters

Oschersleben afsluttet med et godt resultat

ADAC GT
Masters 

17/04/09 

Michael er nu kommet hjem fra første afdeling af GT-Masters og kan se tilbage på 2 gode resultater.
Han ligger nu på en delt 3 plads sammen med den danske Ford GT, hvilken er mere end man har turde håbe på, både fordi Michael aldrig har kørt på banen før men også fordi at Audi’en har fået store nedjusteringer, bilen har fået ekstremt meget ballast så bilen vejer hele 1.350 kilo som slider rigtig meget på dækkene i svingene.
 

Der har ikke været nogle problemer med bilen og den har kørt samtlige løb i weekenden, i de to træninger kom bilen ind på en tredje og niende plads.

I kvalifikationerne kørte Michael den første kvalifikation ind på en flot fjerde plads og Henri kørte hans kvalifikation ind på en ottende plads.

Michael skulle starte i bilen da første race begyndte, han startede fra den fjerde plads han kvalificerede sig til tidligere på dagen, det lykkedes ham at holde fjerde pladsen i det samlede resultat og at være den hurtigste Audi på banen.

Efter løbene havde en meget forpustet Michael denne kommentar:

”Det var et ekstremt spændende løb og team indsatsen var enorm god, alt kørte på skinner og de får gjort de ting færdige som er nødvendige for at lave gode placeringer.”

Dagen efter skulle Henri starte i bilen, han startede fra en meget hård ottende plads og han kæmpede med Audi’en men det lykkedes ham ikke at tage nogle placeringer, Michael overtog bilen ca. halvvejs inde i løbet og fandt fart i bilen og kørte den op på en flot femte plads, igen som første Audi.

”Efter ca. en halv times flot kørsel fra min team kammerat, Henri Moser’ side, blev det min tur til at hoppe i bilen. Jeg fik at vide over radioen at jeg skulle gøre mig klar for om 2 omgange kom Henri ind. Det var meget sjovt fordi jeg kunne tydeligt mærke mit hjerte bankede hurtigere og hurtigere. Jeg hoppede i bilen og kom hurtigt ind i en fornuftig rytme. Jeg kom faktisk ud bag ved den danske Ford GT som lige havde haft en afkørsel. Længe forsøgte jeg at lægge op til en overhaling men bilens vægt havde gjort det svært for dækkene, så vi måtte tage til tak med en 5 plads og bedste Audi.

Det var et tilfredsstillende resultat men jeg er sikker på at vi kan gøre det endnu bedre næste gang. Jeg kunne nemlig rigtig godt tænke mig at stå på sådan et podie og et stykke metal med hjem. Nu ligger vi nr 3 i mesterskabet og det er bestemt et godt udgangspunkt til den kommende sæson.” Udtaler Michael sig umiddelbart efter løbet.”

Om det danske fremmøde på banen var der også kun ros fra Outzen ”Jeg er så overrasket over de mange danske sponsorer og fans som var mødt op for at se vores flotte Audi R8 fra Phoenix Racing i aktion.
Sådan skal det bare gøres!”

Nu gælder det bare næste afdeling på Assen den 8-10 maj, han forbereder sig på Team Online’s racersimulator så han kan lære banen at kende samt træner det fysiske i fitnesscenteret.

www.michaeloutzen.com


Læs mere om:
  • Michael Outzen
  • Phoenix Racing
  • Oschersleben
  • 13/04/09 - Oschersleben - ADAC GT Masters
  •