Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ADAC GT Masters

Flot debut i GT-masters

ADAC GT
Masters 

16/04/09 

Michael Outzen og Phoenix Racing sluttede et spændende første løb som den klart bedste Audi og en samlet placering som nummer fire.
 

Michael skulle starte på banen i en placering fire som han fik kvalificeret sig til tidligere på dagen. ”Det var et ekstremt spændende løb og team indsatsen var enorm god, alt kørte på skinner og de får gjort de ting færdige som er nødvendige for at lave gode placeringer.” udtaler en forpustet Michael lige efter løbet.

”Det var sindssygt hårdt, jeg havde et konstant pres fra en Porsche lige bag ved mig, jeg kørte i pit som nummer tre til kørerskifte og fordi alt gik suverænt i teamet kom vi også ud som nummer tre, derfor vandt vi meget tid på vores pitstop” udtaler Michael meget tilfreds.

Michael mener selv at de kan finde mere fart i bilen og udtaler ”Phoenix Racing er helt klart et team der er kommet til denne serie for at vinde, der har ikke været nogen bil defekter og jeg er sikker på at en ny opsætning på bilen vil give os den fart der skal til for at vinde placeringer i morgen”

Om Henri har Michael kun rosende ord;
”Han er en kanon god makker, han er rigtig hurtig og erfaren trods hans unge alder, jeg er glad for at jeg kan følge med ham på omgangstiderne selvom Henri har meget erfaring på netop denne bane. Jeg er glad for at have en så rolig, sympatisk og på ingen måde overlegen medkører, vores team er meget stolte og teamet viser stor tilfredshed, en fjerde plads i første løb med et nyt team, det er rigtig godt gået.”

At der er forskel på en GT3 bil og en DTC bil har Michael mærket på den hårde måde ”Jeg havde aldrig drømt om at det var så hårdt at køre i Audi’en, jeg var under et konstant pres og bilen er virkelig hurtig. Jeg bruger mange flere kræfter på at kører bilen end at se fremad, derfor har alt den hårde træning i vintersæsonen i den grad været nyttig.”

Henri har også kun postive ting at sige, både om Phoenix Racing men bestemt også om Michael. ”Michael er en virkelig god knægt, vi går rigtig godt i spænd og det er rigtig vigtigt i Motorsport, Michael har masser af erfaring og laver allerede nu gode tider trods det korte kendskab til banen og bilen. Jeg er virkelig glad for at have Michael som min medkører i denne sæson. Teamet er helt suverænt, de gør et rigtig godt job og gør alt for at vi har den bedste bil, så det er nemmere at komme op i front.”

Denne weekend har indtil videre været rigtig god, og Henri udtaler med stolthed i stemmen ”Den første træning var rigtig god, vi lavede gode resultater og var meget glade for resultatet. Anden træning var ikke gennemført med lige så stor succes, men vi lærte rigtig meget og teamet kunne lære rigtig meget og arbejde på bilen hele aftenen. Kvalifikationerne gik godt, Michael gjorde det virkelig godt i første kvalifikation og det betød meget for ham at kunne vise han kunne lave fjerde bedste tid.

Anden kvalifikation var faktisk god, men Lamborghini’en var ekstremt hurtig. Racet i dag var rigtig godt og det var fedt for os og Phoenix Racing, at det gav succes i sidste ende.”

Der er mange tilskuere og danskerne markerer sig også hernede, ”de giver en rigtig god opbakning, både sponsorerne men i den grad også fansene, derfor kan man ikke lade være med at være en stolt mand når man nu er den hurtigste dansker.” udtaler Michael med det sædvanlige smil på læben.

www.michaeloutzen.com


Læs mere om:
  • Michael Outzen
  • Phoenix Racing
  • Oschersleben
  • 13/04/09 - Oschersleben - ADAC GT Masters
  •