Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

McLaren indberettet for FIA

Formel 1 
08/04/09 

Efter balladen i Melbourne med løgnagtige udtalelser for at føre banens stewards bag lyset, den efterfølgende diskvalifikation af Lewis Hamilton og FIAs løftede pegefinger, har det nu medført at FIA har gjort brug af deres ret til at indkalde teamet til høring foran FIA World Motor Sport Council.
 

Høringen vil finde sted i Paris den 29. april hvor teamet vil være anklaget for bevidst og i modstrid med sportens interesser at have ført officials bag lyset for egen vindings skyld. McLaren har accepteret indkaldelsen og lover at samarbejde med FIA for at få lukket sagen. Teamet har i samme forbindelse fyret den suspenderede sportsdirektør Dave Ryan som teamet har udpeget til at være årsagen til at Lewis Hamilton blev bedt om at lyve i sagen.

Sanktionerne mod teamet spænder vidt - fra bøder til udelukkelser. Umiddelbart er anklagen ikke rettet mod Lewis Hamilton der ikke er indberettet, men sandsynligvis også skal i vidneskranken.

Benji

Læs mere om:
  • Lewis Hamilton
  • Hamilton diskvalificeret fra Australiens GP
  •      D4 Enterprise Solutions