Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Algarve rykker tættere på Formel 1

Formel 1 
10/04/09 

Max Mosley på besøg i Portugal
FIA præsidenten Max Mosley har været på besøg på den nye portugisiske bane i Algarve. Og han er mere end begejstret for banen. Dermed ser det ud til at den i hvert fald har alle de kvaliteter der skal til for at den kan rykke ind i Formel 1-kalenderen.
 

Mosley kiggede forbi banen mens der var WRC rally i Portugal. 'Autodromo Internacional do Algarve', som banen rettelig hedder, fik i hvert fald rosende ord med på vejen. Nu skal de så til at forhandle med Bernie Ecclestone om de kommercielle forhold, og det er så straks noget helt andet. "Det er en fremragende bane så jeg tror ikke der er nogen tvivl om at de vil lave en aftale med Bernie og FOM. Der vil ikke være de mindste problemer derefter med at få dem på kalenderen," siger Mosley.

I denne weekend er der A1 GP race - endnu et af mange arrangementer på den nye bane som er blevet rost til skyerne af mange af kørerne.

Benji

Læs mere om:
  • Portimão
  • Algarve i position som testbane
  • F1 kørerne roser Algarve
  •