Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Suzuki Motorsport vinder DM1

DM Rally 
07/04/09 

Martin Johansen henter maximum point til Suzuki Motorsport ved DM1 i Tyskland denne weekend
DM1 var første løb med Henrik Vestergaard i 2.kørersædet og samarbejdet viste sig hurtigt at fungere rigtig godt. Løbet i Tyskland var udover DM, også en afdeling af tysk mesterskab, så i denne afdeling var det ikke kun danskerne, men også tyskerne der skulle kæmpes imod. Efter en god dyst dagen igennem, sluttede vi på en første plads i klassen for 2-hjulstrukne biler.
 

Tyskerne havde fundet nogle rigtig gode prøver, der var utrolig krævende for såvel kørere som 2.kørere, der havde travlt med de mange noter. Vi startede med en prøve fredag aften, som blev kørt i mørke. Efter en nat pause startede dagen i strålende solskin på nogle nærliggende småveje. Små, snoede og spændende veje - sjove og udfordrende prøver at køre. Fjerde prøve, som blev kørt 3 gange, var en publikumsprøve placeret ved servicepladsen. Denne bestod af halvt grus og halvt asfalt. Gruset var utrolig ujævnt og et stort hul var fyldt med vand, så også vinduesviskerne måtte på overarbejde.

Seviceteamet fungerede optimalt, da der ved 2. service blev opdaget oliespild fra et fi lter til gearkassen. En lille revne blev lokaliseret og fi lteret blev herefter hurtigt skiftet. Efter hjemkomst blev en meget beskidt bil adskilt og efter fl ere timer med højtryksrenseren er den igen klar til eftersyn.

Løbet i Tyskland var en rigtig god start på DM serien for os og vi føler os godt rustet til næste afdeling.
Næste løb bliver DM2 den 6.juni. Her glæder vi os til forhåbentlig at kunne gentage succesen!


Martin Johansen ved DM1.
(Foto: Suzuki Motorsport)

Kenneth Madsen fi k maximum point med hjem fra Tyskland trods fl ere udfordringer. I starten af løbet var der problemer med overbremsning, hvilket forårsagede en tur i grøften. Her blev sat lidt tid til og gav en ødelagt køler. Denne blev skiftet ved service og efter en fl ot indsats af hele serviceteamet, kunne de komme afsted igen inden for tidsgrænsen. Samtidig blev bremserne repareret og bilen kørte godt, indtil der opstod gearskifteproblemer som betød, at de sidste 7 prøver blev kørt med kun 3 gear. Trods de mange udfordringer fi k Kenneth maximum point med hjem i klasse N2 og ser nu frem til DM2 som køres ved Hammel nær Randers.

Suzuki Motorsport


Læs mere om:
  • Martin Johansen
  • Suzuki Motorsport
  • 04/04/09 - Tyskland - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: