Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Rally Sprint

Nyt navn, men stadig perfekt rally i Ringkøbing

Rally Sprint 
09/04/09 

Ringkøbing og Omegns Motorklub indbyder traditionen tro, igen i 2009 til stort Rally Show på Kr. Himmelfartsdag torsdag den 21. maj i Ringkøbing.
 

Rally Showet kan i år byde velkommen til en ny hovedsponsor – den lokale Ringkjøbing Landbobank og derfor også et nyt navn på løbet:
Landbobanken Rally Show

Løbet bliver dog stadig afholdt i et flot samarbejde med Dan-Glas, som tidligere var løbets hovedsponsor – og en stor flok lokale sponsorer.

Alle tilladelser er på plads
Planlægningen af Vestjyllands største motorsportsbegivenhed i 2009 går planmæssigt, da det igen i år er lykkedes løbsledelsen at få ALLE tilladelser i hus i god tid. Så alle lodsejere, Politiet og Ringkøbing/Skjern Kommune er helt med på, at der skal køres ”STORT MOTORLØW” i Ringkøbing den 21. maj på Kr. Himmelfartsdag. Og fra Ringkøbing og Omegns Motorklub er vi meget glade for den fine opbakning, der er i lokalområdet til dette store rally arrangement.

Det spændende løbsområde fra 2008 bliver genbrugt i 2009, dog med et par forbedringer som gør Rally Show banen ca. 200 m længere pr. omgang, så der nu er 1550 m pr. omgang. Og som noget nyt i 2009 bliver ALLE HEAT kørt over 4 omgange – så i alt 6200 m pr. heat, hvor rallychaufførerne skal styre det bedste de har lært samtidig med, at der skal holdes fuld fart på rallybilen. Serviceområdet er samtidig flyttet til en ny stor asfaltplads ved Byggecentret 10-4. Ny baneskitse kan ses på løbets hjemmeside.

Så til de danske rallykørere og rallypublikum er det vist kun at sige, at der skal sættes et STORT kryds i kalenderen ved den 21. maj – da det er her det sker i det VESTJYSKE – der bliver FART PÅ !!!

Følg med på ROMK.dk.

ROMK

Lars Alverljung


Læs mere om:
  • Ringkøbing
  •  
     

    Rally Sprint nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
         ASETEK SIMSPORTS