Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Michel Nykjær skal køre Chevrolet

Danish
Touringcar
Challenge 

31/03/09 

Siden Michel Nykjær i efteråret vandt Europamesterskabet i en Chevrolet har han arbejdet på at køre DTC sæsonen 2009 hos Chevrolet Motorsport Danmark. Og nu er brikkerne endelig faldet på plads.
 

"Europamesterskabsløbet på Salzburgring i efteråret var kun en aftale om et enkelt løb. Men da vi vandt løbet og teamet og jeg viste sig at spille utrolig godt sammen, så var det en naturlig sag, at vi begyndte at drøfte mulighederne for at køre sammen i DTC i 2009," fortæller Michel Nykjær. Det skulle dog vise sig at være lidt mere kompliceret end som så. "Tingene falder ikke så let på plads, når der bliver talt krise alle steder, men man skal aldrig give op! Nu er vi klar til sæsonpremieren og alle besværlighederne her i vinterpausen har bare sat mig endnu mere op til at vinde titlen i år. Chevroleten er en bil, som passer mig og jeg er helt sikker på, at jeg er med i den skarpe ende af feltet."


(Foto: Henning Smed)

DTC-serien har første prioritet hos Michel Nykjær, men det er ingen hemmelighed, at han også kigger udenfor landets grænser. Det er også en af grundene til, at han gerne vil arbejde sammen med Chevrolet Motorsport Danmark.
"Teamet og jeg har vundet et Europamesterskab sammen og jeg er helt sikker på, at vi også vil kunne klare os godt i VM-serien. Chevrolet Motorsport Danmark har et tæt samarbejde med WTCC-teamet og jeg håber meget på at kunne prøve at komme ud og køre et par WTCC-løb, som ikke kolliderer med de danske løb," slutter Michel Nykjær.

Det ligger dog ude i fremtiden. Focus er nu rettet ind imod starten på DTC-sæsonen. Jyllandsringen lægger asfalt til det første løb d. 10. maj.

Chevrolet Motorsport Danmark

Læs mere om:
  • Michel Nykjær
  • Chevrolet Motorsport Danmark
  • Perfection Racing
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her