Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

Falch tilbage i Advan Cup

Advan Cup 
09/03/09 
Yokohama

- sammen med LV-Motorsport
I racerværkstedet hos LV-Motorsport arbejdes der på højtryk med de to nye Peugeot 308 EPO I racere, de skal i den kommende sæson indsættes i Advan Cup mesterskabet, og sportsdirektør Lars Vendelbo er nu glad for at kunne præsentere kører nummer to til at sidde i dem.
 

I sidste uge præsenterede LV-Motorsport Anders Majgaard som den første af deres kørere, og i dag kan de så præsentere kører nummer to - David Falch.

David Falch har tidligere kørt for LV Motorsport i Yokohama Cup / Advan Cup, hvor han blandt andet var med til at at køre det tredobbelte mesterskab hjem til teamet i 2004.
Siden har han deltaget i DTC klassen for ARTS teamet, og sidste sæson i Spider Cup for Jobcar.dk teamet.

David Falch er udover at være kører i teamet også med til at udvikle og fremstille nye dele til 308 racerne, som Lars Vendelbo oplyser at det går hurtigt frem med i øjeblikket.
Samlearbejdet skrider planmæssigt frem, og næste skridt på vejen bliver at montere ledningsnet i bilerne.

"Med Anders Majgaard på plads, og nu også David Falch i teamet har jeg nok de to bedst tænkelige kørere i teamet i år! David er utrolig stabil og hurtig, så jeg gælder mig over at kunne byde ham velkommen tilbage i teamet" - oplyser Lars Vendelbo - "med sådan to kørere bør vi kunne være med i toppen af Advan Cup feltet, hvis vi får racerne til at køre som forventet. Jeg ved dog godt, at der altid er mange ting der skal rettes ind på en ny racer, men det håber vi på at få på plads i løbet af nogle testdage i løbet af april måned, så nu glæder jeg mig rigtigt til at komme i gang!"


(Foto: LV-Motorsport)

Lars Vendelbo oplyser at sideløbende med færdiggørelsen af de to nye Peugeot 308 EPO I racere, er teamet ved at have hele opsætningen på plads omkring teamet, og han forventer snart at kunne præsentere såvel sponsorer og samarbejdspartnere til 2009 sæsonen.


David Falch håber at han med en pålidelig racer, kan komme på podiet den kommede sæson.
(Foto: Motorsporten.dk)

Sportsdirektøren er ikke ene om at glæde sig til den kommende sæson, David Falch glæder sig også til at komme tilbage til LV Motorsport, til et team som han beskriver som både hyggelig, seriøst samt et sted hvor han altid har følt sig godt tilpas.
"Jeg har været oppe og se 308'erne, og de ser allerede nu godt ud, og jeg tror at Advan Cup er den helt rigtige klasse at være med i den kommende sæson. Det bliver spændende at være med til at udvikle og teste med en helt ny racer - fra nul til racerbil - opbygget med alle de helt rigtige stumper" - siger en meget glad og forventningsfuld David Falch - "jeg glæder mig til sæsonen, den bliver meget spændende, og jeg ser frem til at komme ud og køre om kap i en pålidelig bil - projektet ser godt ud, det bliver sjovt og jeg glæder mig meget!"


Hr. Nielsen

Læs mere om:
 • David Falch
 • Lars Vendelbo
 • LV-Motorsport
 •  
   

  Advan Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her  D4 Enterprise Solutions