Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Grand Prix 2

Alberto Valerio klar til sin anden sæson i GP2

Grand Prix 2 
08/03/09 

Alberto Valerio er med underskrivelsen af en ny kontrakt, nu klar til at køre sin anden sæson i GP2 klassen. Den nye kontrakt er underskrevet med Piquet GP teamet. Alberto Valerio kørte sidste år for Durango teamet.
 

Alberto Valerio kørte sin første sæson i GP2 klassen sidste år for Durango teamet dog uden at opnå de helt store resultater. I år skifter han til Piquet GP teamet hvor han selvfølgelig håber på større succes. Alberto Valerio har også for godt et år siden kørt med i GP2 Asia serien, og det er netop i en pause i dette års tilsvarende GP2 Asia kalender at han har benyttet pausen til at skrive en ny kontrakt. I GP2 Asia serien kører han netop nu for Trident teamet.

Teamchef Felipe Vargas håber at få Alberto Valerio tilbage i sin gammelkendte form. Alberto Valerio vandt i 2005 det sydamerikanske Formel 3 mesterskab. Som makker i teamet får Alberto Valerio Roldan Rodriguez som i sidste sæson kørte for Fisichellas GP2 team.

Dons

Læs mere om:
  • Alberto Valerio
  • Roldan Rodriguez
  • HiTech Piquet Sports
  •