Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Le Mans

To Aston Martin LMP1'er klar til test

Le Mans 
03/03/09 

Le MansIfølge forlydender fra det engelske så har Aston Martin Racing efter al sandsynlighed 2 biler klar til LMS testen i næste uge.
 

Det var ventet at Aston Martin Racing ville komme med én racer til LMS testen på Paul Ricard banen den 8 og 9 marts. Nu ser det ud til at man faktisk når at få 2 biler klar til testen. Det overgår alle forventninger - især hos teamet selv.

Bilens skelet er opbygget af Lola, mens alt andet er lavet Aston Martin Racing selv. Det vil sige at det er Prodrive der står bag udviklingen i og med at det er Prodrive der driver teamet. Men alligevel er det for så vidt imponerende at det er lykkedes for teamet at få 2 biler klar. Det er det fordi at man fik den første ramme leveret i december måned fra Lola.

Bilen som får betegnelsen Lola-Aston Martin vil ganske givet optræde med sit eget særprægede nummer, ligesom man kender det fra tidligere. Prodrive chefen David Richards fortæller at man har fået det arrangeret sådan, at man aldrig vil være tvivl om at det er en Aston Martin. Det er planen at der faktisk også skal indsættes en tredje bil. Den vil i så fald blive anmeldt som AMR Eastern Europe. Også den får Gulf bemaling som de andre to biler.

Dons

Læs mere om:
  • Aston Martin Racing
  • Paul Ricard
  •      ASETEK SIMSPORTS