Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

American Le Mans Series GT2S

Panoz Team PTG med i fuldt ALMS program

ALMS
GT2S 

02/03/09 

Igen i år vil Panoz Team PTG deltage i det fulde ALMS program. En af kørerne er fundet, Dominik Farnbacher, mens man stadig mangler den anden kører.
 

Panoz Team PTG deltager igen i år i ALMS. Dominik Farnbacher flytter fra Tafal Racing hvor han vandt 4 løb i LMGT2 klassen og fik en samlet andenplads i kørermesterskabet.

Man deltager selvfølgelig også i det snart forestående 12 timers løb på Sebring som åbner ALMS sæsonen. Her skal Dominik Farnbacher dele bilen sammen med den endnu unavngivne kører og den tidligere LMP2 vinder Ian James.

Hen over vinteren har Panoz Team PTG teamet testet og videreudviklet på bilen. Man håber på at man mindst kan få én sejr i løbet af sæsonen, men indrømmer dog også at det kan bliver svært. Bilen er nu ved at være 5 år gammel, mens mange af konkurrenterne har helt nye biler, eller biler der kun er en enkelt sæson gammel. Dog har Dominik Farnbacher kørt meget hurtige tider ved de tests teamet har deltaget i, og fra teamets side håber man at det gentager sig med en eller flere sejre som resultat.

Dons

Læs mere om:
  • Dominik Farnbacher
  • Ian James
  • Sebring
  •