Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Badoer har kørt lige efter stregen

Formel 1 
28/02/09 

Ferrari vil som flere andre teams teste på Jerez i den kommende uge. Forleden kørte Ferrari en aerodynamisk test på Vairano.
 

Forberedelserne er i fuld gang til den kommende sæson, der starter om godt en måned. I næste uge tester flere teams på Jerez i Spanien, og allerede i torsdag var Ferrari i gang med en lille, men vigtig aerodynamisk test. Den blev kørt på Vairano banen i Italien.

Det var Luca Badoer der sad bag rattet i den nye F60 racer. Målsætningen var klar: Der skulle testes aerodynamik, og der blev derfor blandt andet kørt en del "lige ud" tests af bilen. Tilsyneladende har Ferrari opdaget nogle punkter hvor bilen kan forbedres. I hvert fald er der forlydender om at man tager et par forskellige aerodynamiske pakker med til både Jerez og måske også til det første Grand Prix i år på Albert Park banen.

Testen på Jerez er for øvrigt blevet udvidet til at skulle være 5 dage i stedet for 4 dage. Ferraris plan er at lade Felipe Massa køre søndag til tirsdag og derefter Kimi Raikkonen de resterende 2 dage.

Dons

Læs mere om:
  • Felipe Massa
  • Kimi Räikkönen
  • Scuderia Ferrari
  • Jerez
  • Vairano
  •      D4 Enterprise Solutions