Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTM

Ny DTM-sæson til Tom

DTM 
17/02/09 

DTMTom Kristensen skal atter køre en fuld sæson i den tyske DTM-serie, og atter bliver det i Audis bedste bil sammen med 2008-kollegerne - det vil sige den tidligere mester Mattias Ekström, Martin Tomczyk og den forsvarende mester Timo Scheider.
 

“Jeg glæder mig meget til den nye sæson,” siger Kristensen, efter at Audi i dag har offentliggjort navnene på 2009-mandskabet, der skal forsøge at genvinde titlen i en ny, hård duel med Mercedes.


(Foto: Audi Motorsport)

“Vi fire kørere i Audis opdaterede A4-model har alle en realistisk chance for at tage titlen i år. Dermed har jeg også sagt, at det kræver medvind at kunne tage pokalen, men jeg er optimist på teamets vegne. Personligt får jeg ikke så mange testkilometer i den nye A4, da jeg også skal udvikle Audis nye R15-racer til Le Mans, så mit umiddelbare mål for DTM kommer meget til at ligne det fra sidste år. Jeg vil gerne vinde et løb eller to og så ellers give holdet min fulde støtte. Mercedes er ikke tilfreds med ikke at have vundet mesterskabet siden 2006, så der venter os en tændt modstander. Derfor bliver det vigtigt, at vi fire kørere i 2009-materiel kan fungere som en enhed og sammen udvikle den bedste racer til serien!”

Også de fem øvrige kørere fra 2008 har fået genvalg, men må tage til takke med sidste sæsons A4-modeller. Det betyder til gengæld, at Audis kvindelige islæt, briten Katherine Legge, bliver opgraderet, idet hun hidtil har kørt en to år ældre Audi.

“Vi har besluttet os for at tage Katherine ind under samme paraply som vores fire 2009-kørere, således at hendes hollandske privatteam Futurecom ikke fortsætter. Til gengæld fortsætter de to andre privat-teams, Phoenix og Rosberg,” oplyser Audis motorsportschef, Dr. Wolfgang Ullrich.

Første DTM-løb skal køres på Hockenheim den 17. maj.

TomKristensen.com
Nils Finderup


Læs mere om:
  • Tom Kristensen
  •