Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Go Kart

Spiritkart Denmark på banen

Go Kart 
18/02/09 

Spiritkart lancerer ny hjemmeside og teamkoncept
Spiritkart Danmark har i samarbejde med By Nature Media fået ny hjemmeside!
Spiritkart uploader mandag 16. feb. vores nye hjemmeside. Efter et supergodt samarbejde med By Nature Media har vi lagt sidste hånd på vores nye design og fået en del nye funktioner.
 

Besøg hjemmesiden og se de nye 2009 Spiritkarts, brugte karts, fuldt program i ROTAX motorer, download manualer, prisliste osv.
Til de kvikke har vi skruet et godt tilbud sammen på en komplet køreklar kart, hvis der handles inden 1. apr. Se mere under Kart/Tilbud.

Hjemmesiden indeholder endnu ikke webshop, men den tilgår senere. Indtil da bestilles der på telefon, mail eller kontaktformular på siden. Du finder vores PDF-prisliste på siden.

Nyt teamkoncept:
Desuden er Spiritkarts nye teamkoncept, ”Team Spirit”, faldet på plads og vi har allerede lavet aftaler med ROTAX mini-køreren Lucas Panduro og KF2-køreren Johnni Svensson. Vi glæder os meget til at komme ud og støtte vores kørere og er altid klar til en snak omkring nye kørere i teamet. Som kører i teamet får du fordelagtige rabatter og værdifuld support fra tidligere gokartfabrikskørere og ex Champcar/DTC-kører Ronnie Bremer samt Jesper Tholstrup, der i mange år været mekaniker på højt plan og har en masse erfaring ind for karting.
Ronnie Bremer og Jesper Tholstrup vil også fungere som chefer i Team Spirit.

Læs mere om ”Team Spirit” konceptet på hjemmesiden: spiritkart.dk.

Spirit Danmark ejes af René Birkeholm og Ronnie Bremer.

Spiritkart Denmark


Læs mere om:
  • Ronnie Bremer
  •      ASETEK SIMSPORTS