Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Grand Prix 2

Dani Clos kører for Racing Engineering

Grand Prix 2 
10/02/09 

Den 20 årige spanske kører, Dani Clos har sikret sig en kontrakt med GP2 teamet, Racing Engineering. Han har god erfaring fra både Formel Renault og har de seneste to sæsoner kørt i det europæiske Formel 3.
 

Clos har yderligere også noget erfaring med at teste Formel 1, hvor han har været en del af Williams ungdomsprogram. Nu står det imidlertid på GP2, der er feeder klassen lige under netop Formel 1. "Det er en stor chance for mig at komme til et team som Racing Engineering, både fra en personlig side og også set rent sportsligt," siger Clos. Det er det mesterskabsvindende team som Clos kommer til, så der er med rette store forventninger. "Det vil være mit mål i år at komme til at forstå raceren så meget som muligt og få fordelen af den erfaring der ligger i et vindende team og nå op på det højst mulige niveau," siger han.

Forventningerne er ikke helt så lave fra teamet side. "Vi har altid ønsket at han skulle køre for os siden tiden i Formel 3. Dette er et to-årigt projekt og i den første sæson skal Dani tilpasse sig klassen og GP2-raceren. Men tager man hans erfaring og det faktum at han allerede har kørt en Formel 1-racer, er jeg sikker på at han vil blive en overraskelse. Vi vil i hvert fald forsøge at vinde titlen med ham," siger teamchefen Alfonso de Orleans-Borbon.


Dani Clos er klar til at tørne ud for Racing Engineering
(Foto: Racing Engineering)

Hvem der bliver holdkammerat til Clos er endnu ikke afgjort, men teamet forventer at det er afklaret inden for kort tid. Det kunne meget vel være en etableret GP2 kører der allerede har noget erfaring der får det andet sæde.

Benji

Læs mere om:
  • Daniel Clos
  • Racing Engineering
  •