Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

International Formula Master

Bulgarsk kører for mesterskabs team

International
Formula Master 

05/02/09 

Kortene er også ved at blive blandet i Formula Master-klassen. Her sikrede JD Motorsport sig mesterskabet med Chris van der Drift. Næste sæson fortsætter de med den bulgarske kører Vladimir Arabadzhiev.
 

Han fortsætter dermed for andet år hos teamet, hvor han gjorde en god figur sidste år ved blandt andet at vinde et af løbene på Estoril. "Jeg er meget glad for teamet. 2008 var mit første år med dem og i Formula Master, så jeg glad for at kunne vende tilbage. I år håber jeg på bedre resultater. Jeg har en god træningsplan så jeg er sikker på at få et godt mesterskab og så må vi se hvordan det går derfra," siger han.

De første tests frem mod 2009 sæsonen begynder i Valencia og køres den 1. og 2. marts. Der er yderligere to sæder åbne hos JD Motorsport.

Benji

Læs mere om:
  • Vladimir Arabadjiev
  • JD Motorsport
  •