Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Diverse Motorsport

Kold dansker i sneen

Diverse 
31/01/09 

Tom Kristensen har for en stund skiftet asfalten ud med lidt glattere underlag. I den forløbne uge har han været på Audis traditionelle fitness-uge i alperne, og i denne weekend gælder det så Fyrst Albert af Monacos årlige indsamling til nødstedte børn via et stort ski-løb i Samnaun i Schweiz.
 

Tom K har tidligere gjort sig positivt bemærket ved dette skiløb, ikke mindst da han under et løb i Sverige glemte alt om royal etikette og vandt foran netop sin monegaskiske nabo!


(Foto: tomkristensen.com)

"Vi stiller op under navnet A.S Star Team for Children, og det er en lang række kendisser, der lufter voks og vanter i det schweiziske. Navne som Wiberg, Stenmark, Tomba og Runggaldier kan få øjnene til at løbe i vand hos alle skifans, og selv om jeg ikke regner med at have nogen chancer for at slå dem, er det et fornøjelse bare at være med. Så kan jeg altid gå efter at slå Emanuele Pirro, der også er på deltagerlisten," siger Tom K.

Efter det offentlige skiløb er der en stor velgørenhedsauktion, hvor deltagerne har bragt forskelligt merchandise med. Kristensen har et par indrammede handsker og sko med.

TomKristensen.com
Nils Finderup


Læs mere om:
  • Tom Kristensen
  •