Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTM

Spengler har prøvet den nye model

DTM 
01/02/09 

DTMMercedes har kørt shakedown på 2009-modellen
Den canadiske Mercedes kører, Bruno Spengler har gennemført en omfattende shakedown test af den nye Mercedes C klasse DTM-racer. Han har fået tre dage bag rattet i den nye racer under en test i Portugal.
 

Her har Mercedes været rullende nogle dage med Spengler på Estoril. Men som for mange andre tests i Europa, har vejret givet en del problemer. "Vi var på Estoril da den store storm ramte Frankrig, Spanien og Portugal. Vinden var helt utrolig stærk. Og banen skiftede hele tiden mellem at være tør og våd - det var bare en lang række af byger," siger Spengler. Netop af den grund blev testen ikke så gennemført som forventet og han mener ikke at kunne give en endegyldig vurdering af racerens niveau.

Det forventes at Spengler bliver et af Mercedes 2009-kort. Canadieren blev i sidste sæson henvist til at være andenkører til Paul di Resta i kampen om mesterskabet. Spengler har i flere sæsoner været et af Mercedes bedste bud, men han mangler stadig at samle nok point sammen til at tage mesterskabet.

Benji

Læs mere om:
  • Bruno Spengler
  • Estoril
  •