Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

American Le Mans Series

'Sebring Winter Test' preview - 2

ALMS 
26/01/09 

American Le Mans SeriesMandag, tirsdag og onsdag i denne uge afholder American Le Mans Series deres officielle vinter test på Sebring International Raceway, og allerede i går var de første af deltagerne på plads i pitten. Testen er en vigtig del af forberedelserne til 12-timers løbet på banen i marts måned.
 


(Foto: ALMS)
Søndag var nogle af de første der var på plads Flying Lizard Motorsports, der skal teste med de helt nye Porsche 911 GT3 RSR racere, hvor 2009'erne nemt kan spottes på de nye luftindtag i frontklappen, en nødvendighed af hensyn til airconditionanlæggene.
Flying Lizard Motorsports nye Porsche racere, der står stadig i kridthvid fabrikslakering, skal køres af Jörg Bergmeister, Patrick Long, Johannes van Overbeek, Darren Law og Seth Neiman.

Også Gil de Ferran Motorsports er på plads, men her er teltet lukket ned, skønt man kan høre stor aktivitet derinde - hvad mon de prøver at skjule?
Det er selvfølgelig deres helt nye Acura ARX-02A LMP1 racer, som ved denne test før sin debut med teamejer Gil de Ferran bag rattet sammern med Simon Pagenaud.

Patrón Highcroft Racing er på plads med deres Acura racer, der også skal køre i LMP1 klassen, her er det David Brabham og Scott Sharp der skal stå for kørslen på den ujævne bane.

Robertson Racing's Ford GT-R står klar i pitten, igen her er det teamcheffen selv der skal bag rattet - David Robertson får her selskab af David Murry og Andrea Robertson.
Det er tredje sæson at Robertson Racing stiller op i ALMS serien.

Panoz Team PTG og BMW Rahal Letterman Racing Team har meget praktisk stillet op lige ved siden af hinanden. Det gør det lettere for PTG teamcheffen at holde øje med sin søn, Tommy Milner, der skal køre hos Rahal Letterman.
BMW Rahal Letterman Racing Team stiller til start med to nybyggede BMW M3 racere.

De to sidstankomne teams er LG Motorsports og Primetime Race Group.
Førstnævnte kommer med en Riley bygget Chevrolet Corvette, mens Primetime stiller til start med en Dodge Viper Competition Coupe.
Primetime Race Group to kørere, Chris Hall og teamejer Joel Feinberg, sluttede som nummer 4 i GT2 klassen ved sidste års 12-timers løb på Sebring - i teamets debutløb.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Sebring
  • 21/03/09 - Sebring - ALMS
  • 'Sebring Winter Test' preview - 1
  •