Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Raikkonen tilfreds med KERS

Formel 1 
24/01/09 

Kimi Raikkonen udtaler at han er meget tilfreds med Ferrari’s Kinetic Energy Recovery System ( KERS) efter hans første test af den nye Ferrari F60.
 

Ferrari fortalte i sidste uge at de var usikre på om de ville benytte KERS fra sæson start, efter at de tidligere har indrømmet at de er bagud med udviklingen.

Raikkonen har testet med bilen på Mugello, de første to dage i denne uge, og siger at systemet virket godt. Han mener dog ikke at systemet vil have den store effekt på racerløbet.

”Begge dage vi testede KERS, var med positive resultater, lige som alle andre nye komponenter på bilen. Du har flere kræfter med systemet, men det er i så kort tid at jeg ikke tror det vil ændre noget. Det er måske en interessant opfindelse, men jeg syntes ikke det er enestående.”

Selch

Læs mere om:
  • Kimi Räikkönen
  • Mugello
  • 22/01/09 - Mugello - Formel 1 Test
  •      D4 Enterprise Solutions