Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans Series

”Det er ganske vist…”

Le Mans
Series 

22/01/09 

Ovenstående er titlen på et af H.C. Andersens eventyr, og et eventyr er måske hvad Christian Bakkeruds karriere er på vej til. Efter et par uheldige sæsoner i GP2, som sluttede med, at Christian måtte trække sig på grund af problemer med ryggen, er der lys forude.
 

Christian Bakkerud er nemlig en del af det team som Colin Kolles vil indsætte i Le Mans Series og i årets Le Mans.
Som tidligere nævnt her på motorsporten.dk, har Audi ”skilt” sig af med to Audi R10 TDI og det er dem Colin Kolles indsætter i blandt andet Le Mans Series.

Endnu er der ikke sluppet meget ud om projektet, men Christian Bakkerud er bekræftet som den første kører i teamet!
Ifølge den tyske web-site ”racing1.de” har Christian testet i december og med overbevisende tider, professionel indstilling og sympatisk væremåde (citat Colin Kolles) fik Christian tilbuddet om en kontrakt.
Det lover jo godt for alle danske Le Mans-fans! – og så er det jo op til Christian og hans medkørere at gi´gas…. For selvom Audi og Peugeot kommer med nye biler, så må R10´eren klart være ”best of the rest”!

Bakkeruds nye teamchef Colin Kolles:
”Jeg har fuldt Christians karriere i en del år efterhånden. Han har været meget uheldig, men jeg anser ham for at være et kæmpetalent. Han er ikke bare hurtig, han passer perfekt ind i vores team. Det er vigtigt for det fremtidige samarbejde og specielt fordi vi alle skal prøve kræfter med en for os ny serie. Vi har virkelig nydt samarbejdet med Christian i forbindelse med testkørslerne i december og vi glæder os til mange raceweekend´er i hans selskab!”

Bedre velkomst får man vel næppe af en teamchef?? Så er det nu Christian Bakkerud skal frem i skoene… dette må være en ”once in a lifetime”-chance.

Them

Læs mere om:
  • Christian Bakkerud
  • TME
  • Privat Audi R10 TDI på Le Mans 2009?
  •      D4 Enterprise Solutions