Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Grand Prix 2

Alle venter på Senna

Grand Prix 2 
16/01/09 

Det er tit at man i Formel 1 venter på en afgørelse fra en bestemt kører kontraktmæssigt. Lige nu har man en tilsvarende situation i GP2 klassen.
 

Hvad vil den og den kører? Det er som oftest i Formel 1 at man afventer en bestemt kørers beslutning om hvor han vil køre henne i den eller de efterfølgende sæson(er). En tilsvarende situation er faktisk opstået i klassen lige under Formel 1, nemlig i GP2 klassen. Her afventer alle ifølge David Sears, chefen for Super Nova teamet, på hvad Bruno Senna beslutter sig for.

Bruno Senna var sat i forbindelse med Honda teamet, men da det med ingen varsel lukkede nøglen, stod blandt andet Bruno Senna uden et sæde. Ifølge David Sears er Bruno Senna årsagen til at mange kørere endnu ikke har fundet et sæde i GP2.

Og ifølge David Sears så er Bruno Senna også årsagen til at Super Nova teamet selv heller ikke endnu har lavet kontrakt med nogen kørere. Her er altså 2 sæder ledige. David Sears er dog lidt forberedt. I GP2 Asia har Super Nova teamet 2 kørere, og det ventes at såfremt Bruno Senna enten skriver kontrakt med sit hidtidige team, iSport, får tilbudt et sæde i Formel 1 eller vælger et andet team i GP2, så vil David Sears tilbyde sine kørere i GP2 Asia, Javier Villa og James Jakes, hver en kontrakt for de har faktisk gjort det rigtig godt i GP2 Asia serien.

Og så har David Sears lige en kommentar til FIAs kommende Formel 2 serie. Han ser den ikke som nogen trussel i forhold til GP2. Heller ikke som den rugeklasse til Formel 1 som FIA gerne vil gøre den til.
"Her er ikke er det ikke tiladt at udvikle på bilerne på samme måde eller arbejde på samme måde sammen med ingeniørerne. Det udvikler heller ikke kørerne på samme måde. Nej, jeg ser ikke Formel 2 som nogen trussel for os."

Dons

Læs mere om:
  • Bruno Senna
  • James Jakes
  • Javier Villa
  • Super Nova
  •