Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Mulighederne snart udtømte for Bourdais

Formel 1 
16/01/09 

Den mangedobbelte Champ Car World Series mester Sebastien Bourdais, fik ikke nogen prangende sæson i sin debut i Formel 1. Det blev dog bedre hen over året.
Men hvad nu?
 

Sebastien Bourdais vil ikke vente ret meget længere på at Toro Rosso teamet bestemmer sig for hvem der skal have det ledige sæde i Toro Rosso teamet. Kampen om det ledige sæde foregår tilsyneladende mellem netop Sebastien Bourdais og den tidligere Super Aguri kører, Takuma Sato. Sebastien Bourdais ser sig også om efter andre muligheder, men det kniber med at finde ledige og til dels også attraktive sæder.

Sagen er nemlig den for Sebastien Bourdais, at han også har set sig om i USA, hvis det nu skulle glippe med Toro Rosso. Men mulighederne i mulighedernes land er ved at være udtømte. Hans tidligere team i CCWS som nu kører i Indy Car Series, Newman/Haas/Lanigan Racing, har netop annonceret en kører til deres ledige sæde. Team Penske havde også et ledigt sæde, men det er også blevet besat. Tilbage er stort set kun HVM teamet, som stadig mangler en kører.

Dons

Læs mere om:
  • Sébastien Bourdais
  • Takuma Sato
  • Scuderia Toro Rosso
  •