Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

De la Rosa har ikke givet op

Formel 1 
12/01/09 

Det er ved at være en del år siden spanieren Pedro de la Rosa var fast mand i Formel 1. Han har siden 2003 været testkører for McLaren og det har tidligere sendt kørere tilbage i Formel 1-feltet. Chancerne for et eventuelt skifte til Force India har været til stede, men selvom det måske nok ikke bliver i 2009 at han vender tilbage, så har han ikke givet op.
 

Det er budskabet fra de la Rosa - og han forlader ikke et testsæde til fordel for en anden klasse. Det vil simpelthen sende ham helt væk fra enhver comeback chance. "Jeg bliver nødt til at være hos de bedste og at teste for de bedste og dermed blive en mere intelligent og komplet testkører. Det er min eneste chance for at vende tilbage, men det kommer jeg også til en dag," siger han.

Selv hvis det ikke indenfor den kommende tid skulle vise sig muligt at få en plads i feltet, så er han godt tilfreds med at være hos McLaren. "Hver dag bliver jeg bedre takket været dem. Jeg nyder mit arbejde og jeg tror stadig at McLaren kan vinde flere mesterskaber i fremtiden og jeg håber fortsat at kunne være involveret i dem," lyder det fra Pedro de la Rosa.

Benji

Læs mere om:
  • Pedro de la Rosa
  •