Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Ferrari støtter Honda

Formel 1 
10/01/09 

Motorerne er klar - nu mangler en køber
Hondas farvel til Formel 1 har sendt teamet ud i markedet for at finde alternative løsninger. Heldigvis hentede teamet Ferraris tidligere tekniske ansvarlige, Ross Brawn ind. Og det er jo heldigt at han er på meget god fod med det italienske team. Det betyder at Honda-teamet i dets fremtidige udformning er stort set sikker på at køre med Ferrari-motorer. Nu mangler der så at finde en køber til teamet.
 

Og det er bliver den næste udfordring, og tiden begynder at være knap, da der er godt to måneder til den nye sæson åbner. Om ikke andet har det betydning at der ikke også skal forhandles om udvikling af motorer men at dette er på plads et godt signal for en eventuel ny køber. Ferrari har i hvert fald bekræftet at der foreløbig er sagt ja til Browns henvendelse. "De har spurgt om vi ville være i stand til at levere motorer til dem, og det har vi sagt ja til," lyder det fra en talsmand hos Ferrari.


En ny køber af Honda-teamet kan få Ferrari-motorer med i købet
(Foto: Honda Racing F1)

Under alle omstændigheder har de mulighed for at overflytte den leverance der i år gik til Force India - de skifter som bekendt fra 2009 til Mercedes motorer. Det andet team i feltet der også kører med Ferrari motorer er Toro Rosso.

Benji

Læs mere om:
  • Honda Racing F1 Team
  •