Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Travl nytårskur for Kristensen

Le Mans 
08/01/09 

Le MansHvis Tom Kristensen troede, han fik et par ekstra fridage i begyndelsen af 2009, er han blevet rimeligt skuffet. Selv ikke weekenderne byder på megen afslappelse, således er nordjyden fredag på vej til England, hvor han er Audis udsendte ambassadør på den store Autosport-messe i Birmingham.
 


(Foto: tomkristensen.com)
Samme aften deltager den tidligere viceverdensmester i gokart i et velgørenhedsarrangement, netop i de små, hidsige karts. David Brabham afvikler nemlig et traditionelt løb, hvor store virksomheder køber sig ind og får en kendt kører tilknyttet teamet.

Lørdag går turen tilbage til Danmark, nærmere betegnet Herning, hvor DR holder det traditionelle sportsshow i messecentret.

Søndag burde der så være udsigt til lidt afslapning, men nej. Her skal den store kuffert pakkes, da Kristensen drager til Detroit for at være Audi-ambassadør på den store amerikanske biludstilling.

TomKristensen.com
Nils Finderup


Læs mere om:
  • Tom Kristensen
  •