Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Fra DTM til F1

Formel 1 
02/01/09 

Den 22 årige skotske DTM kører Paul Di Resta, der flere gange har testet Formel 1 for McLaren teamet, er nu måske på vej mod en fast plads i Formel 1 klassen - selv om der ikke umiddelbart er plads til ham nogle steder.
 

Paul Di Resta og måske også McLaren havde nok håbet på at det var blevet til en plads i Force Indiateamet til skotten, nu hvor de to teams arbejder sammen på det mekaniske område.
' Men Vijay Mallya der ejer Force India teamet, har slået fast at kørerbesætningen forbliver den samme som i 2008 - altså med Giancarlo Fisichella og Adrian Sutil i Force India racerne.

Paul Di Resta's manager Anthony Davidson, Lewis Hamilton's far, er dog sikker på at han får en plads i Formel 1 i år.
Men det bliver nok 'kun' som test- og reservekører i enten McLaren eller Force India teamne. Hvad der er mere spændende er om det kommer til at påvirke hans deltagelse i DTM mesterskabet.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Paul Di Resta
  • Fisichella og Sutil bliver hos Force India
  •