Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Baner

F1 kørerne roser Algarve

Baner 
28/12/08 

Inden jul testede både Ferrari's og McLaren's Formel 1 teams på den nye ''Autodromo Internacional do Algarve' i Portugal, og banen får rosende ord med fra de tre testkørere der deltog i testkørslerne.
 

Pedro de la Rosa - McLaren:
"Det er en fantastisk bane, den ligner lidt en rutschebane Den er sjov, især for en testkører, som normalt altid kører på de sædvanlige to-tre baner. Fra et fysisk synspunkt er den ikke så krævende. Jeg vil sige den er meget lig Jerez. Dog er det muligt, at når grebet i banen vil stige på grund af mere gummi bliver kørt ned i asfalten, så vil den måske blive mere krævende."

Gary Paffett - McLaren:
"Banen er en konstant udfordring, fordi det er en vekslen af op ad bakke og ned sektioner, hvor det er svært at finde bremserpunkterne, ligesom det er vanskeligt at finde den bedste linje gennem svingene. Banens nye belægning skiftede hele tiden, så det var vanskeligt at finde det rette setup!"

Marc Gené - Ferrari:
"Banen er stadig meget glat, fordi det rette mængde af gummi i asfalten stadig er mangler. Hvis seks team havde været tilstede, ville problemet have været løst på bare en dag, men med to team på banen, du har brug for mere tid. Ud over dette problem, var banen fantastisk for mig."


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Portimão
  • Algarve test - mandag
  • Algarve test - onsdag
  • Algarve test - tirsdag
  •