Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Nick Fry forventer teamet klar til Melbourne

Formel 1 
22/12/08 

Honda’s Nick Fry forventer at der er fundet en køber til Honda’s Formel 1 team inden alt for længe.
 

Der har siden Honda’s meget overraskende udmelding om at de forlader Formel 1 sporten med øjeblikkelig virkning, været heftig debat om hvem der eventuelt ville købe teamet.
Hverken Nick Fry eller Ross Brawn, der som alle de andre Honda ansatte stadig arbejder hos teamet med henblik på 2009 sæsonen, vil ikke kommentere på de rygter der har været i pressen, men som skrevet tidligere her på siten er blandt andet David Richards igen på tale til at overtage teamet.

”Vi har haft en høj interesse fra potentielle købere. Hvis vi skal nå at sælge teamet skal der ske væsentlige fremskridt i forhandlingerne inden nytår”, udtaler Nick Fry.


Honda teamet arbejder videre på 2009 raceren med det fortsatte udviklingsarbejde håber Honda at teamet bliver mere attraktivt for potentielle nye købere
(Foto: honda-racing)

Honda forventer stadig at finde en køber, derfor fortsætter teamet også med den daglige udvikling på deres 2009 racer, så en eventuel køber skal ikke frygte at teamet ikke er klar til 2009 sæsonen. Den nye bil teamet arbejder på er den første bil Ross Brawn har designet for dem.

”Arbejdet med den nye bil fortsætter ufortrødent trods Honda’s beslutning om at forlade Formel 1, vi agter at give teamet videre til potentielle købere, uden at de skal bekymre sig om udviklingsniveauet af 2009 bilen”, siger Nick Fry.

Jacob Carsting

Læs mere om:
  • Honda Racing F1 Team
  •