Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Paffett håber stadig på F1 sæde

Formel 1 
11/12/08 

Den tidligere DTM mester og nuværende McLaren testkører, Gary Paffett håber stadig på at han kan få chancen i Formel 1. Briten, der særligt hjemme i England altid har været udskreget som et stort talent, har endnu sit første Grand Prix til gode. Men måske kan Mercedes lempe ham ind hos den nye partner, Force India.
 

Det er i hvert fald ikke umuligt at briten kan få et sæde der. "Der er blevet åbnet en dør ved at McLaren slår sig sammen med Force India på det tekniske område og med Mercedes omkring motor og gearkasse, og jeg føler at jeg er klar til at køre Formel 1," siger han.

En af de tunge argumenter for at give Paffett et af de to indiske sæder, er den erfaring han har fået ved at teste for McLaren. "Jeg har tre års erfaring med at teste for det bedste team i Formel 1. Bare det i sig selv er uvurderligt for et team som forsøger at udvikle en racer, og det vil være med til at samle puslespillet i samarbejdet mellem Force Inda og McLaren," siger han.

Under alle omstændigheder skal Paffett også selv ud og finde nogle penge - samt han skal kæmpe med mange kørere der gerne vil ind. Feltet er blevet mindre og med Hondas exit fra Formel 1 er tingene ikke blevet nemmere. Men Paffett tror stadig på det.

Benji

Læs mere om:
  • Gary Paffett
  • Force India
  •