Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Grand Prix 2

Monteiro overtager BCN

Grand Prix 2 
29/11/08 

Det spanske Grand Prix 2 team BCN Competicion, der har ført en meget omskiftelig tilværelse i klassen lige under Formel 1, har nu fået nye portugisiske ejere.
 

Det nyetablerede team/firma 'Ocean Racing Technology' der ejes af den tidligere Formel 1 og nuværende WTCC kører Tiago Monteiro, samt hans manager Edmar Monteiro og forretningsmanden Jose Manuel Guedes, har netop overtaget BCN Competicion teamet.

Teamet fortsætter i Grand Prix 2 serien, men nu som portugisisk team - det er i øvrigt første gang der er et portugisisk team med i GP2 mesterskabet - under navnen 'Ocean Racing Technology'.

Den 32 årige Tiago Monteiro har altid drømt om at blive teamejer 'på sine gamle dage' - men han havde ikke regnet med at det skulle være allerede på nuværende tidspunkt.
"Selv om vi lige har overtaget teamet, er organisationen allerede ved at være på plads, vi er ved at samle folk med stor erfaring fra både Formel 1 og Grand Prix 2 racing, hvilket er nødvendigt i en klasse med så tæt konkurrence som tilfældet er her" - udtaler den tidligere Jordan og Spyker Formel 1 kører - "Der er endnu ikke truffet nogle afgørelse om hvem der skal kører for teamet, og det er ikke noget krav at det bliver portugisere, men det er bestemt en mulighed" - slutter Tiago Monteiro.

Det forventes at 'Ocean Racing Technology' får til huse i den nye Technological Park of International Motor Racing der er opbygget ved den nye Autodrome of Algarve i Portugal, men der er også muligt at teamet får base uden for Portugal, da det udvalgte teampersonel kommer fra mange forskellige nationer.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Tiago Monteiro
  • BCN Competicion
  • Ocean Racing Technology
  •