Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Tom K holder formen ved lige

Le Mans 
08/11/08 

Le Mans- på La Santa
Efter en hektisk DTM-sæson, som på mange måder har været eminent for Tom K og Audi-teamet, skulle man mene, at det var tid til en velfortjent omgang afslapning. Men sådan spiller klaveret i hos Tom, der i øjeblikket holder formen ved lige på sin Rivette-cykel på Club La Santa.
 

- Jeg har stadig Race of Champions at se frem i mod den 14. december, og med de fyre som stiller til start i det løb, går det nok ikke, at jeg allerede er gået på juleferie – i hvert fald ikke hvis jeg skal sikre mig håneretten, griner hovedpersonen og fortsætter: Når det er sagt, er en cykellejr på La Santa nu ikke den værste opladning man kunne tænke sig.


(Foto: tomkristensen.com)

Som de fleste nok ved, er Tom ikke uvant på en cykel. Han har tidligere deltaget i flere langdistance-løb med mountainbike-teamet Rivette, ligesom Team Columbia-holdet med Brian Holm i spidsen, har haft Tom med på et træningspas – om end det nok mest af alt var som vandbærer.

TomKristensen.com
Nils Finderup


Læs mere om:
  • Tom Kristensen
  •