Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Sølv til Escobar Racing

Rally 
03/11/08 

Søndag morgen kl. 8.00 ankom Escobar Racing til Nyborg på Fyn, hvor finalen i Yokohama mesterskabet skulle køres. En finale hvor Øst skulle dyste mod Vest, hvilket man aldrig havde prøvet før.
 

Teamet havde forberedt sig grundigt hjemmefra, og viste at Deres Opel Corsa Super1600 var kampklar, men alle i Escobar racing var godt klar over, at konkurrencen ville blive vanvigtig hård.

Teamet der plejer at have nogle sjove og hårde dyster med Anders Lysen fra Sorø i Suzuki Swift 1600 Maxi var opsatte på at få revanche fra sidste løb i Næstved, hvor Anders trak det længste strå. I Escobar racing havde man også forberedt sig på at Benny Pedersen fra Esbjerg i Peugeot 106 1.6v ”EVO 7” ville blive en hård nød at knække, men at han var så hurtig og endda vandt løbet generelt, kom måske nok som lidt af en overraskelse for Køge holdet.


(Foto: f-service.dk)

Teamejer Lars Kragh: Jeg viste godt at Benny er en rigtig god chauffør, og at han har fået det optimale ud af sin bil.
Vi må i hvert fald konstatere at den nye motor han har fået lagt i Peugeot´en, virker som den skal.
Benny var suveræn i dag, og det er ingen skam at tabe til en, der på dagen er så overlegen.
Vi ønsker selvfølgelig Benny Pedersen og Preben Jensen et stort tillykke med det flotte resultat i Nyborg.
Vanen tro, kunne man næsten fristes til at sige, havde Lars Kragh og Anders Lysen endnu engang en hård dyst om sekunderne i klassen. Lars var lidt sen til at få søvnen ud af øjnene, og måtte se sig slået stort af Anders i 1. Heat.
Men så vågnede teamejeren fra Køge op, og kørte rigtig flotte tider resten af dagen.
Lars Kragh og Jess Larsen sluttede dagen som nr. 2 i klassen efter Benny Pedersen, og med et forspring til Anders Lysen på 7 sekunder, der kørte sin Suzuki ind på 3. pladsen.
Teamet kan nu se frem til en lang vinterpause, og samtidig se tilbage på et år med både op og nedture.
Alt i alt er man i Escobar Racing meget tilfreds med året der er ved at være gået, og glæder sig nu til at tage hul på et nyt motorsportsår i 2009.


Læs mere om:
  • Lars Kragh
  • Escobar racing
  • Fyn
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: