Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

IndyCar Series

Franchitti gør hurtigt comeback

IndyCar
Series  

25/10/08 

Dario Franchitti gør i denne weekend sit comeback i IndyCar, efter sin mislykkedes karriere i NASCAR. Skotten har indtil videre været bland de hurtigste i Surfers Paradise.
 

Dario Franchitti sagde ellers farvel og tak til IndyCar sporten efter 2007 finaleløbet på Chicagoland Speedway. Og det gjorde skotten ellers med maner, Franchitti vandt både Indy 500 løbet og IndyCar mesterskabet i fjor, så der var ikke mere at bevise for den rutinerede Franchitti der i forvejen havde været en af de bedste i amerikansk formel sport.

Et par uheldige løb i NASCAR, og en brækket ankel efter løbet på Talledega SuperSpeedway, fik skotten på andre tanker.
Dario Franchitti gør derfor sit comeback for sit ”nye” team, Ganassi Racing i Surfers Paradise, Australien, i disse dage, og indtil videre ser det lovende ud.

Franchitti brugte 1. dagen af træningen på en samlet 3. plads, hurtigere end sin holdkammerat hos Ganassi Racing, Scott Dixon.

Netop Dixon og Franchitti bliver noget af et ”power team” i IndyCar næste sæson. De to kørere står tilsammen noteret for de sidste 2 års Indy 500 sejre, og indyCar mesterskaber.

”Det skal blive spændende at se Franchitti og Dixon hos Ganassi Racing til næste sæson. De har samme kørestil og vil uden tvivl presse hinanden til grænserne”, udtaler team ejer Chip Ganassi.

Jacob Carsting

Læs mere om:
  • Dario Franchitti
  • Scott Dixon
  • Chip Ganassi Racing
  • Surfers Paradise
  •