Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Alonso øjner stadig et Ferrari sæde

Formel 1 
21/10/08 

Fernando Alonso har indrømmet at han stadig har en drøm om en dag at køre for Ferrari teamet, men det bliver helt sikkert ikke i den kommende sæson.
 

Alonso blev tidligere på året sat i forbindelse med både det italienske team og Honda, men indtil videre ser det ud som om han forsætter hos Renault. Han indrømmede dog for nyligt, over for en italiensk sports avis, at gerne vil køre de røde biler i F1.
”Jeg indrømmer at jeg en dag, meget gerne, vil være hos Ferrari.”

”Det er det bedste team i Formel 1 historien, og det ligger klart, at dem der har været der, alle er en del af historien” siger Alonso.
Der kan dog gå et stykke tid, inden Alonsos drøm kan gå i opfyldelse, for Ferrari har forlænget kontrakterne med både Felipe Massa og Kimi Raikkonen frem til udgangen af 2010 sæsonen.

Alonso siger, at sejren i de sidste to Grand Prix’er, ikke kompenserer for en besværlig sæson, fordi hans mål er at ”vinde titlen, eller være med i kampen med den”. Alonso betragter ikke sæsonen som spildt, for han er blevet mindet om hvor meget han holder af Formel 1 og af at nyde det.

Den 27-årige tidligere verdensmester menes at have flirtet med BMW Sauber med hensyn til næste sæson, men han nægter at aftalen skulle være blevet droppet, fordi han ikke skulle passe ind i teamet.
”Jeg har kørt go kart siden jeg var tre år, og har de sidste 24 år altid kommet godt ud af det med mine teams – bortset fra et” fortæller Alonso, med reference til sidste år hos Mclaren.

Han har blandet andet sagt til Stuttgarter Zeitung:
”Det var det samme team som havde problemer med Senna, Prost, Raikkonen og Montoya, så måske er problemet teamet og ikke kørerne.”

Selch

Læs mere om:
  • Fernando Alonso
  •