Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

European Touring Car Cup

Nykjær mester igen

ETC Cup 
20/10/08 

Sydsjællænderen kørte sig fra ottende- til andenpladsen i andet løb
Endnu et år kan Michel Nykjær, Tappernøje, kalde sig Europamester. Efter en fantastisk opkørsel i det andet af de i alt to heats på Salzburgring i Østrig sikrede han sig de points, der gjorde, han blev nummer et sammenlagt i FIA European Touring Car Cup.
 

Den nye kører fra Chevrolet Motorsport Danmark skulle qua sin sejr i første heat starte fra startposition otte, og herfra formåede han så at arbejde sig frem mod den forreste ende af feltet. Men det holdt hårdt. Placeringer blev tabt og placeringer blev vundet igen. Og på et tidspunkt var danskeren faktisk også udenfor banen.


(Foto: Henning Smed)

Men det lykkedes for Michel Nykjær at komme forbi sin hårde rival fra første heat, Richard Göransson, Sverige, og da det ternede flag blev svunget, var det kun Oscar Nugues, Portugal, der var foran ham. Dermed var danskeren blot to points fra at score maximumpoints, hvorfor man må sige, at han genvandt titlen med stil.


(Foto: Henning Smed)

Jens Møller, Ikast, blev næstbedste dansker i heatet på en sjetteplads, mens Kristian Poulsen, Padborg, endte løbet i en sandkasse.

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Jens Reno Møller
  • Kristian Poulsen
  • Michel Nykjær
  • Salzburgring
  • 19/10/08 - Salzburgring - ETC Cup - EM
  •