Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

SR1 Challenge

Fornyet interesse for Aquila SR1 raceren

SR1 Challenge 
17/10/08 

Efter at folkene bag den dansk byggede Aquila SR1 racer har fået styr på problemerne med gearkasserne, som ikke levede op til hvad underleverandøren lovede, er der igen positiv interesse for bilen.
 

Interessen fra svensk side er nu så stor, at teamet i mandags testede sammen med seks potentielle kunder på Scandinavian Raceway ved Anderstop i Sverige.

Her kørte Aquila SR1 raceren over 150 omgange helt uden tekniske problemer, noget som bilens skaber Dan Suenson selv beskriver som imponerende!


Michael Jacobsen lagde bil til testen på Scandinavian Raceway, og han kunne kun være tilfreds med holbarheden - det blev til 150 omgange på den lange og meget hurtige bane.
(Foto: Motorsporten.dk)

Blandt testkørerne var den yngste kører i en SR1'er indtil nu, det var JTCC køreren Simon Reinberth der blot er 16 år.
Simon Reinberth sluttede på 6. pladsen i JTCC mesterskabet i sin Audi A3 fra Mattias Ekström's Junior Team, og det er kun fra Audi'en at han har erfaring med bilrace.
Han udtalte efter testen, at han fandt bilen meget nem at køre, og her tilføjer Dan Suenson; og så satte han oven i købet dagens hurtigste tid!

Der er indtil nu leveret ni Aquila SR1 racere, og hvis produktionsplanerne holder, forventer Dan Suenson at kunne levere yderligere tyve biler inden sæsonstarten 2009 - fordelt mellem kunder i Danmark og Sverige.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Dan Suenson
  • Simon Reinberth
  • Anderstorp
  •      ASETEK SIMSPORTS