Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC Cup

Tredje sæson med medalje til JM Racing

DTC Cup 
16/10/08 

JM Racing formåede ved søndagens finale på Jyllandsringen at fastholde sin tradition med at slutte året af med en medaljeplacering i privatkørernes DTC Cup. Efter sølv til Michael Outzen (Ringe) i 2006, guld og sølv til Michael Outzen og Tom Pedersen (Christiansfeld) sidste år, blev det i år til en bronzemedalje for Kasper Jensen (Aalborg).
 

Men det holdt hårdt. For selv om JM Racing-køreren var blandt de hurtigste privatkørere, var det lige ved, at medaljechancen glippede, da han i finalen blev sendt af banen af en konkurrent. Det lykkedes ham dog at fuldføre løbet og score lige præcist så mange points, at han kunne erobre tredjepladsen.

”Jeg ville hellere have kørt over målstregen på den placering, jeg burde have haft, og hvor jeg vidste, at jeg kunne placere mig, men jeg er tilfreds med tredjepladsen,” siger Kasper Jensen. ”Det var det bedste, jeg kunne blive efter weekenden, og det var dejligt.”


Kasper Jensen tog bronzen foran Jens Møller.
(Foto: JM Racing)

I de to løb, der gik forud for finalen, var Kasper Jensen blandt feltets bedste privatkørere. Han var næsthurtigste privatkører i såvel første som andet heat, hvor han i dette løb endte med at score maksimumpoint til DTC Cuppen.

”Jeg er lidt ærgerlig over afslutningen på dagen, specielt når man tænker på, at jeg havde rigtig god fart i bilen,” siger Kasper Jensen. ”I tidtagningen var det marginalerne, som var afgørende for, hvor man skulle starte henne. Men i løbene fik jeg bevist, at jeg var med, hvor jeg skal være. Jeg kunne blande mig i top 6-7-stykker, men all over er jeg tilfreds. Det har været en turbulent sæson, en sæson med mange motorproblemer, vi har haft motorer, som ikke har gået som de skulle, og dette her var en weekend, hvor vi rent mekanisk var med og det kørte som det skulle. Det er jeg fint tilfreds med.”

JM Racings anden deltager i Danish Touringcar Championship havde også sine problemer at slås med. Men de var af en helt anden karakter. Michael Holden (Rødding) var nemlig blevet ramt af en slem omgang influenza.

”Det er svært at holde tankerne og fokus på linierne, når man har ondt i maven og har hovedpine,” forklarer han. ”Jeg havde det godt nok dårligt. Når jeg først fik hjelmen på, gik det nogenlunde, men da første heat var overstået, var jeg tæt på at kaste op.”

Michael Holden var i sin anden DTC-weekend plaget af influenza.

I modsætning til sin debut i kongeklassen for tre uger siden lykkedes det denne gang Michael Holden at komme i mål i alle tre løb, selv om der var flere udfordringer undervejs.

”Jeg kunne godt mærke, at jeg havde 30 kilo i bilen i forhold til sidst, men jeg synes, at det gik nogenlunde. Det kunne have været fint med en testdag inden, for jeg brugte lidt tid på at vænne mig til bilen igen, men det gik bedre og bedre, som weekenden skred frem,” siger Michael Holden.

”I andet heat havde vi fået et forkert set-up, men derefter skruede vi desværre bare den forkerte vej, og det var lidt trælst. Det er bare op på hesten igen.”

JM Racing

Læs mere om:
  • Kasper Juul Jensen
  • Michael Holden
  • JM Racing
  • Jyllandsringen
  • 12/10/08 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge - DTC mesterskabet
  •