Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DM i Rally

Streetfire Racing udgik ved DM 6

DM Rally 
12/10/08 

Sidste afdeling af Danmarks Mesterskabet i rally der blev afholdt af Slagelse Auto Sport, med udgangs punkt på Antvorskov kaserne i Slagelse, blev ikke den afslutning på sæsonen man havde ønsket sig for Streetfire Racing.
 

1. kører Klaus Hammer og 2. kører Marc T. Smith havde set frem til at komme ud og køre dette rally, hvor en del af prøverne var gamle kendinger. Begge kører var klar over, at man skulle hænge i fra starten, hvis man skulle være med fremme, men der var til gengæld også rigtig mange steder, hvor man skulle passe på ikke at oversatse da det kunne få store konsekvenser.

Taktikken hjemmefra var, at prøve at køre så stærkt som muligt, for at se hvor langt der var op til konkurrenterne, dog med en vis sikkerheds margen, da man stadig gerne vil samle så mange erfaringer i bilen som muligt.


(Foto: Flemming Jørgensen)

De første 4 prøver forløb meget tilfredsstillende, og der var rigtig god fart i bilen.
Efter prøve 4 lå Hammer/ T-Smith på en general 4. plads, kun 2 sekunder fra Christian K. Jensen på 3. pladsen i hans Subaru Impreza, den førende i klassen var Karl-Åge Jensen også i Subaru Impreza på general 2. plads, som var bagved Tim Svanholt der førte generelt i hans Golf GTI.

Kort inde på prøve 5 stoppede dette rally dog for Hammer/ T-Smith da bagtøjet desværre gik i stykker, og det var derfor umuligt at fortsætte.

Klaus Hammer:
Det startede godt for os i dag, vi havde rigtig god fart i bilen og kunne mærke at vores samarbejde i bilen virkede optimalt.
Vi ville gerne slutte sæsonen af med at prøve at se, hvor langt vi var fra vores konkurrenter, og gav derfor fuld gas fra starten af.
Det er derfor rigtig ærgerligt, at vi måtte udgå med en mekanisk defekt, for vi kunne mærke der kom mere og mere fart i bilen.
Vi er dog fulde af fortrøstning, og mener at den udvikling vi har haft i teamet, og den erfaring vi har fået med og i bilen skal det nok gå, når sæsonen går i gang igen.
Jeg vil godt takke alle i teamet, samt vores sponsorer for en fantastisk indsats i år, det har været fantastisk at mærke den store opbakning jeg har fået.

Streetfire Racing ønsker Karl-Åge Jensen og Hans Marx tillykke med sejren og deres flotte comeback efter uheldet ved DM 3

Hammer-Motorsport.dk
Peter Ackermann


Læs mere om:
 • Klaus Hammer
 • Marc T. Smith
 • Streetfire Racing
 • Slagelse
 • 11/10/08 - Slagelse - DM Rally
 •  
   

  DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS