Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DM i Rally

40, trimmet & konkurrence dygtig

DM Rally 
10/10/08 

Streetfire Racing er med igen, og stiller til start ved DM 6, som bliver afholdt den 10. og 11. oktober af Slagelse Auto Sport i og omkring Slagelse med Antvorskov kasserne som udgangspunkt.
 

DM 6 er også finalen i dette års kamp om Danmarks Mesterskabet i rally, hvor der stadig er kamp om placeringerne i flere klasser.
Det hele bliver afgjort efter at deltagerne har gennemført de 183 km. hastighedsprøver, hvor specielt 2 af prøverne, der er på Antvorskovs kaserneområde er nogle rigtig spændende prøver.

Klaus Hammer er sammen med resten af teamet klar til at tage udfordringerne op, efter at teamet måtte melde afbud til DM 5 i Odense på grund af en knækket split i gearkassen. Det var derfor ikke muligt at få bilen klar.

John Peronard: Det kostede desværre en ny gearkasse, men når det skulle ske er vi meget tilfredse med at det først skete efter DM 4. Vi har virkelig arbejdet hårdt på at fremskaffe en ny gearkasse, men vi kunne ikke nå at blive færdig tids nok til DM 5, da de sidste 3 DM afdelinger ligger så tæt.

Klaus Hammer kan i den kommende weekend også fejre sin fødselsdag, da han på fredag bliver 40 år.
Klaus startede sin motorsports karriere i 1986 og har igennem årene deltaget i 10 rallysæsoner i flere forskellige bil typer.
I sæsonerne 2003/04 skulle banesporten så prøves, hvor Klaus kæmpede med i Supercup i en Peugeot 306 GTI.
Efter et par års pause er Klaus igen tilbage i rally, denne gang med en helt ny Mitsubishi Lancer Evo IX som er bygget efter Gr. N reglementet. Planerne med den nye Mitsubishi er indtil videre deltagelse i en fuld DM sæson i 2009.
Klaus driver sammen med sin kone Lotte Bilexperten i Hillerød, og Carshoppen/Bilexperten i Helsingør hvor også Hammer Motorsport også holder til.

Klaus Hammer: Ja! Hvilken bedre gave kan man ønske sig end, at komme til at detage i et racerløb på sin fødselsdag griner Klaus.
Vi har valgt at se lidt bort fra min fødselsdag i denne weekend, den skal vi nok få fejret senere.
Vi skal have fuld fokus på løbet, for selv om vi ikke kan nå noget i DM sammenhæng, har vi brug for erfaringerne med bilen.
Vi har oplevet en rigtig god fremgang med bilen, og er meget fortrøstnings fulde. Men vi ved, at alle giver gas, så vi må se, hvor meget fart vi får i bilen og hvad det rækker til.

Resten at Hammer Motorsport, samt familie, venner og sponsorer vil godt benytte lejligheden til på forhånd at ønske Klaus et stort tillykke med dagen, og håber han får en rigtig god dag i sit rette element.

Peter Ackermann


Læs mere om:
 • Klaus Hammer
 • Streetfire Racing
 • Slagelse
 • 11/10/08 - Slagelse - DM Rally
 •  
   

  DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS