Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Deltager i sit første DM rally

DM Rally 
06/10/08 

- DM finalen ”Peugeot Rally 2008”
Rallykøreren Kristian Nymann fra Løgstrup deltager lørdag den 11. Oktober i DM sæsonens finale løb der køres i området omkring Slagelse.
 

Kristian Nymann deltager sammen med 2.kører Allan Kjølhede fra Knudby. For både Kristian og Allan er det første gang, at de skal deltage blandt Danmarks bedste. De unge rallykørere har allerede sommerfugle i maven.


21 årige Kristian Nymann føler sig klar til sit første DM Rally.
(Foto: John Koldby )

For at blive bedst muligt forberedt deltog Kristian Nymann sidste weekend i 5. Afd. Af DM på Fyn. I dette løb dog kun som 1 af de 3 forkørere der inden det ”rigtige” rallyfelt startede bl.a. har til opgave at kontrollere, at alt er klappet og klar.
Ved sin side til dette løb havde Kristian fået overtalt sin far Per Nymann til, at læse noterne.
”Med 4 danmarksmesterskaber i bagagen havde jeg da ikke helt glemt det” fortæller Per Nymann.
Jeg syntes det gik utrolig flot på de krævende fynske veje og er helt tryg ved nu, at lade ham prøve alene sammen med Allan.
Slagelse Auto Sport har for øvrigt allieret sig med Per Nymann som løbsleder for dette finale løb, hvor det meste foregår på Antvorskov Kaserne.


Per Nymann overtager Løbsleder rollen i DM finalen.
(Foto: John Koldby )

Løbet starter lørdag morgen kl. 08.00 og 1. Vogn forventes i mål kl. 17.50 efter at have kørt 183 km. Hastighedsprøver. Et flot startfelt på 71 deltagere er rekord i et finale løb.


Fuld gas henover de mange hop på Fyn.
(Foto: John Koldby )

Danmarksmesteren i vores klasse Kenneth Madsen er allerede fundet, hvilket jeg har stor respekt for, han har bare kørt en utrolig flot sæson i sin Suzuki. Jeg håber vi kan vise flaget og gennemføre på et fornuftigt niveau, slutter Kristian Nymann der pt. overvejer hvad der skal ske i 2009.

Per Nymann
Team koordinator


Læs mere om:
  • Kristian Nymann
  • Per Nymann
  • Slagelse
  • 11/10/08 - Slagelse - DM Rally
  •