Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

American Le Mans Series

Road Atlanta - frie træninger

ALMS 
03/10/08 

American Le Mans SeriesDer er kørt 4 trænings sessions i forbindelse med årets Petit Le Mans, der samtidig er den 10. afdeling i American Le Mans Series 2008. Duellen imellem diesel bilerne er ikke udeblevet, og Audi vs. Peugeot er stadig i spil.
 

Tiderne imellem de 3 diesel biler adskiller sig ikke meget hen over de 4 trænings session der indtil nu er afviklet. Det er slet ikke de gap som vi så i foråret, på flere sekunder, nu taler vi om tiendedele sekunder, så intet er afgjort på forhånd.

Det er heller ikke nogen overraskelse at LMP2 teamet Penske Racing er helt oppe hælene på LMP1 bilerne med deres Porsche RS Spyder.
Til gengæld kan jeg undre mig lidt over at Acura ARX-01b bilerne ser ud til lige at mangle det sidste her, for at kunne følge med Porsche RS Spyder, men det er svært at vurdere om det er en tendens, eller om det hele ændre sig når det gælder.

Det spændende nye indslag fra Corsa Motorsports med deres hybrid Ginetta-Zytek 07S LMP1 har været igennem lidt up's and downs, men generelt er den 3-4 sekunder for langsom i forhold til diesel bilerne, men set i lyset af at alt begyndelse er svær, så er det da stadig til at se muligheder i den bil type.

I GT1 feltet er det kun Corvetterne der køre og de ligger meget jævnbyrdigt, og absolut intet er afgjort, så vi kan stadig håbe på at Jan Magnussen vil gi' den gas.

GT2 er helt som forventet domineret af Risi Competizione og deres Ferrari F430 GT, skarpt forfulgt af Tafel Racing, så det tyder foreløbig på at denne her bane passer bedre til Ferrarierne end til Porsche'rne, men alt kan jo ske i et langt racerløb.

Dagen i dag byder på en enkelt fri træning samt kvalifikationen.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Road America
  • 04/10/08 - Road Atlanta - ALMS
  • Diesel duellen på Road Atlanta
  • Road Atlanta - onsdags træning
  • Road Atlanta - torsdag - dagtræning
  • Road Atlanta - torsdag - nattræning
  •