Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Suzuki Swift Challenge

3. weekend i træk på Padborg Park

Swift Challenge 
01/10/08 

- for Nick Reimersø
Forrige weekend stillede Suzuki Swift køreren Nick Reimersø fra HP Racing op i Advan Cup klassen, sidste weekend i Suzuki Swift Challenge, og den kommende weekend køres der igen Suzuki Swift Challenge på Padborg Park.
 

Nick er inde i en meget positiv og pointgivende udvikling i øjeblikket, hvilket har resulteret i en 1. plads i det ene af Advan Cup løbene, samt to 1. pladser i Suzuki Swift Challenge løbene.


(Foto: Motorsporten.dk)

Så både Nick og hele HP Racing teamet drager nu mod Padborg Park med en sund portion optimisme i bagagen, for at deltage i lørdagens to Suzuki Swift Challenge løb.

Nick ligger lige nu på 3. pladsen i mesterskabet, på trods af at han ikke kørte sæsonens første løb i klassen, og der er stadig en teoretisk chance for at vinde mesterskabet.
Han er pt. 11 point bag den førende kører, Jesper Holden, og da der her i Suzuki Swift Challenge's finaleweekend uddeles dobbelte point for placeringerne, vil der med endnu et par gode placeringer stadig være en chance for at slutte helt fremme i mesterskabet.

Tidsplan - lørdag den 4. oktober:
09:30 - 09:50 fri træning og tidtagning
12:00 - 12:20 1. løb - 11 omgange
13:20 - 13:40 2. løb - 11 omgange.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Nick Reimersø
  • HP Racing / Henrik Poulsen
  • Padborg Park
  •