Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Ib Kragh igen med kvindelig co-driver

DM Rally 
26/09/08 

Kun 14 dage er der gået siden seneste DM. Nu er 5. og næst sidste afdeling klar på startrampen. Til den lejlighed har Ib Kragh igen, kvindeligt selskab i højresædet.
 

Et ovalt 0 i DM3, pyntede ikke på regnskabet, og det gjorde de meget lidt snoede prøver ved DM4 heller ikke, da det var svært for Clio'en at følge med. Derfor er det nu der for alvor skal skrabes point og gode resultater sammen, hvis en podieplads og en pokal, skal være en mulighed i det samlede DM.

På grund af sygdom, har Karsten Isaksen måttet stå over, og i stedet har erfarne Mie Pedersen sagt ja tak til at læse noter for Ib.
”Jeg er rigtigt glad for at Mie havde mulighed for at springe til med kort varsel. Jeg kender Mie godt og hun har kørt mange løb forud for dette DM, så jeg er sikker på vi nok skal få det til at fungere, inde i ”buret”, fortæller Ib, der jo ikke er helt uerfaren i at skifte kortlæser. De 2 har dog aldrig kørt sammen før.

Fredag kl. 18, skydes løbet i gang. 170 km. prøver skal køres, 9 om fredagen og det samme lørdag fra kl. 10. Fredag omkring Odense, og lørdag længere syd på, omkring Faaborg.

”Prøverne er rigtigt fine. Meget udfordrende. Det går op og ned og til højre og venstre, hele tiden. Det er prøver som ligger godt til vores bil, så det er her vi skal slå til og lave et godt løb”, siger Ib.

Den ene af prøverne, lørdag, er på 21,5 km. og den kan godt blive afgørende for resultatet. Det er netop sådan en prøve som kan koste dyre sekunder, hvis man ikke rammer den rigtigt, hele vejen rundt.

”Jeg mener vi er velforberedte, og klar til at sætte et afgørende slag ind om medaljerne i DM, og så har Mie betinget sin deltagelse af at vi skal have en pokal med hjem, så der er jo allerede et vist pres på mine skuldre, før starten”, griner Ib afslutningsvis.

IK Rally Racing

Læs mere om:
  • Ib Kragh
  • Mie Petersen
  • IK Rally Racing
  • Fyn
  • 27/09/08 - Fyn - DM Rally - DM
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: