Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

KF3

Jason Watt gæster Roskilde Racing Center

KF3 
26/09/08 

I weekenden den 27. & 28. september, gæster Team BYGMA Jason Watt Racing, Roskilde Racing Center under afviklingen af Danmarks Mesterskabet for de 3 internationale gokartklasser KF3, KF2 og KZ2.
 

Team BYGMA Jason Watt Racing har til denne lejlighed valgt, at medbringe det komplette setup fra Danish TouringCar Championship i form af racetrailer, telt og ikke mindst Jasons Seat Leon DTC Racer.

Der vil søndag den 28. september være mulighed for, at se Jason Watts DTC bil udstillet i teltet, ligesom der vil være mulighed for at møde Jason Watt sammen med hans racer fra ca. 11.00.

Der vil samtidig i løbet af weekenden være mulighed for på tæt hold at overvære, hvordan et professionelt gokart team opererer under afviklingen af DM idet Jason Watt venligst har udlånt sit grej til Klimaks Racing Denmark og ASH Racing Denmark.


Andreas S. Hansen & Jason Watt sammen med DTC teamet.
(Foto: Michael V. Larsen)

Klimaks Racing Denmark er en af Danmarks største forhandlere af gokarter og tilbehør, og ASH Racing er det Raceteam som står bag gokartkøreren Andreas S. Hansen (KF3), for hvem Jason Watt er manager og mentor.

Adresse:
Roskilde Racing Center,
Abildgårdsvej 3-5,
4000 Roskilde

Klimaks Racing Denmark / ASH Racing Denmark
Michael V. Larsen


Læs mere om:
  • Andreas Sebastian Hansen
  • Jason Watt
  • Klimaks Racing Denmark
  •      ASETEK SIMSPORTS