Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Ford - DK

Der er fedt på toppen

Formel Ford - DK 
24/09/08 

Ordsproget siger, at der er koldt på toppen, men det er en sandhed med modifikationer. Spørger man vinderen af 2. heat i Formel Ford-klassen ved Padborg Super Prix, Dennis Lind, Roskilde, er det en rigtig fed oplevelse at stå på det øverste trin på podiet.
 

”Det er bare fedt!”, jubler Dennis efter at have fået endnu en pokal med hjem til hylden. Hele weekenden havde været en blandet fornøjelse, men en sejr fik humøret i vejret.

Efter at have vundet det ene løb og sat ny banerekord på Sturup Raceway ved Malmö for et par uger siden, var Dennis i topform til at levere endnu en række gode resultater. Ved træningen gik det da også helt fornuftigt, en solid andenplads ikke meget langsommere end hurtigste mand. Tidtagningen gav næsten det samme resultat, så endnu en start fra forreste række var sikret.

Lørdag eftermiddag kunne Dennis så tage plads på gridden med fri udsyn til hårnålesvinget for enden af langsiden. Da starten gik, kom Dennis godt afsted, men stadig på andenpladsen bag sin papfætter. Der blev han hele løbet, selvom omgangstiderne var stort set de samme som den førende bil.

Selvom en pokal til samlingen altid er rart, var der ikke den store glæde at spore hos Dennis, der følte at der var mere i ham og bilen.
' ”Det er aldrig sjovt at blive nummer to, slet ikke på det her tidspunkt i mesterskabet”, sagde han lørdag aften. ”Men det er der kun én her, der kan gøre noget ved, og det er mig.”

Som sagt, så gjort. Søndag eftermiddag blev der givet gas – rigtig meget gas. Hele løbet lå Dennis bag papfætter Magnussen og lurepassede uden at gøre noget væsen af sig selv. Overraskelsen kom så i sidste sving før målstregen, hvor Dennis under nedbremsningen pludselig befandt sig på siden af Kevin, der først kiksede sin nedbremsning og siden et gearskifte. Dennis smuttede derfor forbi konkurrenten og kom først over stregen.


Sådan – først over stregen efter et perfekt angreb i sidste sving.
(Foto: Gripping Media)

Det var en tydeligt tilfreds Dennis Lind, der bagefter reflekterede over sin indsats:
”Det gik jo meget godt, nej, det gik helt vildt godt!” grinte han. ”Jeg lå stort set bare og ventede det meste af løbet, og mit angreb var jo timet helt perfekt, så det skal jeg ikke klage over.”


Glad? Det er der vist ingen tvivl om.
(Foto: Gripping Media)

Erik Magnussen, Dennis’ mentor, var heller ikke sen til at finde de positive vendinger frem.
”Det var jo helt suverænt som han fik sat angrebet ind i det rigtige sekund. Nu har Dennis vist, at han er et af de største talenter, Danmark har lige nu.”

Der blev efterfølgende lagt en protest mod Dennis, da nogen mente at der var en håndbremse monteret i bilen. Men den beskyldning tager han ikke så seriøst:
”Jeg er racerkører, så jeg går mere op i at komme fremad end i at stoppe…”


Nu er kursen sat efter at vinde mesterskabet. Det er ikke umuligt, men det bliver en svær opgave.
(Foto: Gripping Media)

Der er stadig en fornuftig chance for at Dennis kan blive Danmarksmester i Formel Ford 2008, så forberedelserne til DM-Finalen er allerede i fuld gang hos Fluid Motorsport, der håber på at kunne give Dennis et velfortjent mesterskab med hjem fra Jyllands-Ringen den 13. oktober.

Dennis Lind Racing

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • Dennis Lind
  • Fluid Motorsport
  • Padborg Park
  • 21/09/08 - Padborg Park - Formel Ford - DK - DM
  •