Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Mugello test - fredag

Formel 1 
20/09/08 

Fredag var sidste testdag for Ferrari. Og man slap ligesom på Jerez heller ikke for regn. Ferrari er nu klar til de sidste Grand Prixer i år.
 

Ferrari testede fredag kun på Mugello banen. Felipe Massa overtog testen på Mugello den sidste dag, en dag der var plaget af regnvejr.

Han fik dog alligevel kørt 98 omgange hvor den hurtigste blev målt til 1:23.618. Faktisk var Felipe Massa ret glad for at kunne køre på en våd bane. Testteamet arbejde meget med setup, både tørvejrs-setup og til våd bane og regnvejr. Felipe Massa mente at det så absolut var en fordel. Luca Badoer og Kimi Raikkonen testede de andre dage i tørvejr, mens Felipe Massa det meste af tiden måtte køre på våd asfalt. Noget der kan blive aktuelt i de sidste Grand Prixer.

Dons

Læs mere om:
  • Felipe Massa
  • Scuderia Ferrari
  • Mugello
  •