Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

Bears Motorsport stiller op med 3 biler på Imola

WTCC 
18/09/08 

Det russiske Bears Motorsport team stiller op med 3 biler på Imola i den kommende weekend. Det bliver med en kører der kender bilen rigtig godt.
 

Bears Motorsport har fået blod på tanden og indsætter en ekstra bil i de resterende løb på FIA WTCC kalenderen. De to Lada 110 biler får nu selskab af en tredje, som skal køres af en af Ladas egne folk.

Kirill Ladygin er udpeget til at skal køre den tredje bil, og det er en efterhånden temmelig erfaren herre. Ikke mindre end 11 nationale titler i karting har han på cv'et ligesom han også har vundet Lada Cuppen 2 gange - senest i 2006. I dag er han testkører for Lada hvor han i øjeblikket arbejder på Ladas 2009 projekt med bilmodellen Priora, som bliver den model Lada vil køre med i WTCC serien i næste sæson.

Dons

Læs mere om:
  • Kirill Ladygin
  • Russian Bears Motorsport
  • Imola
  • 21/09/08 - Imola - WTCC - FIA VM
  •